PERSONALNI TRENINZI

Jednostavno, vi želite da vas neko vodi kroz trening. Da vam pokazuje vežbe, da vam govori broj ponavljanja, intezitet, trajanje pauze… Želite da se prepustite nekome, ko će kreirati vaš program vežbanja i biti uvek prisutan da vas bodri i motiviše. U tom slučaju, personalni trening je prava opcija za vas.

Šta je to personalni trening?

Personalni trening predstavlja posebno planiranu i programiranu fizičku aktivnost, koju u skladu sa vašim ciljevima i trenutnim sposobnostima, kreira vaš personalni trener. Personalni trening je namenjen svim vežbačima kojima je potrebna podrška, saveti, vođstvo i motivacija na putu ka dostizanju željenog cilja.

Zašto rad sa personalnim trenerom?

Svi naši personalni treneri su kvalifikovani stručnjaci iz oblasti fizičke kulture, koji imaju znanje i iskustvo o trenažnom procesu. Oni kreiraju i sprovode, zajedno sa vama, specifičan i individualno prilagođen program vežbanja. Takođe, vode računa o svakom detalju tokom treninga, pravilnoj tehnici izvođenja pokreta, izboru odgovarajućih vežbi u skladu sa vašim ciljevima i mogućnostima, načinu čuvanja od povreda, važnosti vežbanja za psihofizičko blagostanje i svemu što želite i morate da znate o fizičkoj aktivnosti i njenim pozitivnim efektima na vaš organizam. Sve naše trenere odlikuje profesionalani pristup vežbaču, počev od uvodnog testiranja, izrade plana treninga, do saveta u vezi zdrave ishrane, naravno, sve u cilju postizanja što boljih rezultata.
Ukoliko niste sigurni kako pravilno da vežbate ili jednostavno želite kvalitetan rad i nekoga ko vas svakodnevno motiviše da istrajete, onda se prepustite našim trenerima i uverite se kako je lako napredovati i ostvariti ciljeve kada neko kompetentan vodi računa o vama.