SAMOSTALNI TRENINZI

Ukoliko imate iskustva, poznajete svoje telo i snalazite se na spravama, onda će verovatno vaš izbor biti – samostalno vežbanje.

Samostalno vežbanje podrazumeva slobodno korišćenje opreme, sprava, uređaja i usluga našeg trening centra. Naš centar je opremljen vrhunskom opremom svetskih renomiranih proizvođača TechoGym(Italija) i Precor (SAD) koji garantuju najviši nivo biomehaničke preciznosti prilikom izvođenja pokreta. Takođe, ovu opremu odlikuje visok novo stabilnosti, bezbednosti i komfora.

Samostalni vežbači imaju na raspolaganju nekoliko podeljenih zona u okviru našeg centra:

Kardio zona

Hodanje, trčanje, vožnja bicikla, skijaško trčanje spadaju u osnovne ciklične aktivnosti. Kardio uređaji su upravo dizajnirani da omoguće ovakav rad i izvrše pozitivni uticaj na kardio-respiratorni sistem i kompoziciju tela. Našu kardio zonu čine upravo takvi uređaji , i to renomiranog proizvođača Precor, koji se pokazao kao broj jedan u svetu, kada je kardio opremu u pitanju. Ovi uređaji su dizajnirani tako da ne opterećuju zglobove (sofisticirane podloge za vežbanje, pedale, ergonomska sedišta) i oni će vam pružiti slivenost i udobnost pokreta. Precor je posebno ponosan na trake za trčanje, koji u sebi imaju posebno ugrađen sistem za fleksibilnost, koji omogućava veliku mekanost prilikom kontakta stopala i podloge, tako da ne dolazi do negativnog uticaja na koštano-zglobni aparat.

Zona slobodnih tegova i sprava

Ova zona je napravljena da zadovolji potrebe početnika, ali i naprednih vežbača. Pokret na TechnoGym spravama zadovoljava najviše standarde biomehanike i sigurnosti, kako bi se obezbedili najbolji rezultati. Anatomski dizajnirana sedišta sa osloncima za leđa, zajedno sa držačima za ruke, omogućavaju sigurno, udobno i efikasno vežbanje. Inovativni dizajn i ergonomsko savršenstvo će svaki trening učiniti vrhunskim doživljajem.

Parter zona

Parter zona se sastoji od slobodnog prostora za vežbanje na koju su postavljene mekane tatami ploče. U ovom delu imate mogućnost korišćenje velikog broja rekvizita, tako da kompletan trening možete uraditi samo boravkom u ovoj zoni. Ogroman broj vežbi u parteru možete spovesti samo uz korišćenje: TRX trenažera, Bosu lopte, stepera, rastegljivih guma, ripstola, foam rolera i ostalih rekvizita koje posedujemo u našem trening centru.

Napominjemo da ukoliko nemate iskustva u trenažnom procesu, a ipak ste se odlučili na samostalno vežbanje, u našem trening centru možete u svakom trenutku konsultovati naše stručne trenere. Oni će vas uputiti kako pravilno koristiti uređaje, a takođe će vas uvesti u osnovne principe trenažnog procesa.